Nenalezeny žádné události

Proběhl turnaj Memoriály 2020

Tenisové Memoriály 2020

 Po roční pauze se opět konal již tradiční a velmi oblíbený turnaj Memoriály nejen pro domácí, ale také pro tenisty a kamarády z okolích tenisových oddílů.

Memoriál Ing. Jaroslava Strakoše se hraje od roku 1987 a letos se hrál jubilejní 30. ročník.

Memoriál Zdeňka Adamovského se hraje od roku 2004 a letos se hrál 17. ročník.

Za krásného letního počasí se 8. 8. 2020 sešlo celkem 14 hráčů, původně ve dvou věkových kategoriích nad 35 let a 50 let. Oproti loňským pravidlům jsme se rozhodli sjednotit tyto dvě kategorie a zahrát si systémem každý s každým. Vždyť tento turnaj není o tom si dokazovat tenisové dovednosti, ale sejít se a povzpomínat na bývalé kamarády a tenisty Jaroslava a Zdeňka, kteří by určitě ocenili toto odvážné rozhodnutí. Vyhodnocování ale proběhlo v již v tradičních věkových kategorií.

Ve věkové kategorii nad 50 let vyhrála dvojce Toř – Kaloč v poměru 30:20 nad dvojicí Č. Elbel – Dědek v poměrů 26:28 na třetím místě se umístila domácí dvojice Laník –  Janošek.

V nižší věkové kategorii vyhrál Strakoš  – Hložanka v poměru 34:18 nad dvojicí Šplichal J. ml – Škorvánek J. v poměrů 31:20 a na krásném třetím místě se umístila dvojice Měkýš – Filipec.

Celý turnaj se nesl v přátelském duchu a všichni tenisté hráli do rozpraskání výpletů. Nechybělo občerstvení a řada diváků z rodin a přátel utvořili pohodový turnaj.

Sportu zdar a tenisu zvlášť.

 Výsledková tabule.

Fotografie z turnaje si prohlédněte zde.

Ondřej Strakoš